Κλείστε τη διαμονή σας και κερδίστε έως και 40% έκπτωση στις τιμές μας στο διαδίκτυο. Η προσφορά περιλαμβάνει: Αναβάθμιση τύπου δωματίου βάσει διαθεσιμότητας

“ΑΔΩΝΙΣ”

Στο κεντρικό εστιατόριο «Αφροδίτη» του Apollonia Beach Resort & Spa εκτός απ’ τον standard μπουφέ αμερικάνικου πρωινού προσφέρεται, επίσης, διαπιστευμένο ελληνικό πρωινό που περιλαμβάνει παραδοσιακά Ελληνικά αλλά και Κρητικά εδέσματα.

Επίσης, για όσους προσέχουν ιδιαίτερα τη διατροφή και τη σιλουέτα τους υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος μπουφές με πρωινό χαμηλών λιπαρών, προϊόντα χωρίς γλουτένη ή λακτόζη.

Τόσο το γεύμα όσο και το δείπνο στο εστιατόριο προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής από μία μεγάλη ποικιλία νόστιμων πιάτων που συμπληρώνονται – τρεις φορές την εβδομάδα – από τους θεματικούς μπουφέδες με διεθνείς, μεσογειακές και ελληνικές σπεσιαλιτέ που παρασκευάζονται, μπροστά σας, από τους έμπειρους σεφ του ξενοδοχείου μας.

Το αποκορύφωμα της γευστικής εμπειρίας αποτελεί ο Κρητικός μπουφές μας, στον οποίο θα βρείτε, καθημερινά, παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της – παγκοσμίου φήμης – Κρητικής διατροφής, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες μας υπάρχει ιδιαίτερος μπουφές με αγαπημένα πιάτα και ξεχωριστές δημιουργίες.

Αξίζει, τέλος να τονίσουμε ότι το νερό, τα αναψυκτικά, οι μπύρες και τα χύμα τοπικά κρασιά  περιλαμβάνονται στο all-inclusive πρόγραμμά μας για όλα τα γεύματα.

Οι ώρες σερβιρίσματος των γευμάτων είναι οι ακόλουθες:

  • Continental Πρωινό: 06:30 π.μ. – 07:00 π.μ.
  • Πρωινό Μπουφέ: 07:00 π.μ. – 10:00π.μ.
  • Αργοπορημένο Πρωινό Μπουφέ: 10:00π.μ. – 10:30 π.μ.
  • Γεύμα: 12:30 μ.μ. – 14:30μ.μ.
  • Δείπνο: 18:30μ.μ. – 21.30μ.μ.

All inclusive: Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο συμπεριλαμβάνονται ανοιχτά ποτά από το Post-Mix.

Ημιδιατροφή: πρωινό και δείπνο. Ποτά για δείπνο με χρέωση κατόπιν παραγγελίας.

Σημείωση: Οι επισκέπτες με ειδικές διαιτητικές απαιτήσεις ή δυσανεξίες καλούνται να ενημερώσουν το Maître d’hôtel.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ορισμένες εγκαταστάσεις υπόκεινται σε καιρικές συνθήκες και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ισχύουν περιορισμοί ημέρας και ώρας ή και αλλαγές ή προσφέρονται μόνο στην υψηλή περίοδο.

"ΑΧΕΛΩΟΣ" - Pizzeria στο Σνακ Μπαρ

Ωράριο: 12.00 μ.μ – 17.00 μ.μ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω από τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα τουριστικών επιχειρήσεων, ορισμένες εγκαταστάσεις ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ή περιορισμένες στη χρήση. Ορισμένες εγκαταστάσεις υπόκεινται σε καιρικές συνθήκες και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ισχύουν περιορισμοί ημέρας και ώρας ή και αλλαγές ή προσφέρονται μόνο από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.