Κλείστε τη διαμονή σας και κερδίστε έως και 40% έκπτωση στις τιμές μας στο διαδίκτυο. Η προσφορά περιλαμβάνει: Αναβάθμιση τύπου δωματίου βάσει διαθεσιμότητας

Πληροφορίες 'Αφιξης από A-Ω

Άφιξη

Για την απολύμανση και τον άψογο  καθαρισμό  του δωματίου σας, το check in ξεκινά από τις 03:00 μ.μ.

Μπαρ

Οι πελάτες του all-inclusive λαμβάνουν καφέ και τοπικά ποτά από το μενού ποτών του all-inclusive και σνακ. Οι πελάτες με ημιδιατροφή επιλέγουν τα ποτά τους από τον κατάλογο a la carte με επιπλέον χρέωση.

 • “Ariadni” Lobby Bar
  (Tel 6240) 10.00 π.μ. – 01.00 π.μ.
  Σέρβις All Inclusive 10.00 π.μ. – 12.00 μ.μ.
 • “Artemis” OpenAir Disco
  19.30 μ.μ. – 23.30 μ.μ. (εάν ο καιρός το επιτρέπει)
 • AvraSnackBar (Tel. 6250)
  10.00 π.μ. – 06.00 μ.μ. ( εάν ο  καιρός το επιτρέπει, τελευταίες παραγγελίες έως τις 17:00 μ.μ.): Καφές, ποτά, σνακ και παγωτά
  *Μεσημεριανό: 12.30 μ.μ. – 02.30 μ.μ.
  *Coffee Time: 16.00 μ.μ. – 17.00 μ.μ. Διάλειμμα για καφέ με κέικ και μπισκότα.
 • “Ammos” Καφενείον (Tel. 6232)
  11.00 π.μ. – 18.00 μ.μ. * Μπύρα, κρασί, αναψυκτικά, ούζο και ρακή (Ιούνιος-Σεπτέμβριος – εάν ο καιρός το επιτρέπει)
  * δωρεάν για όλους τους πελάτες All Inclusive
 • AphroditeDiscoBar (Tel. 6270) ανοιχτό 6 ημέρες την εβδομάδα τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο.

Παραλία

Το κολύμπι στη θάλασσα επιτρέπεται μόνο παρουσία του ναυαγοσώστη από τις 10.30 π.μ. έως τις 17.30 μ.μ. Οι οδηγίες των ναυαγοσωστών στην παραλία πρέπει να ακολουθούνται ή / και τις σημαίες που υποδεικνύουν τις συνθήκες για ασφαλή κολύμβηση (κίτρινο = κολύμπι με προσοχή, κόκκινο = κίνδυνος, δεν επιτρέπεται το κολύμπι). Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται το κολύμπι στην πισίνα ή στη θάλασσα μετά το φαγητό ή την κατανάλωση αλκοόλ. . Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά τους και δεν πρέπει να μένουν χωρίς επίβλεψη.

Βραχιόλι

Κατά την άφιξη, θα λάβετε ένα βραχιόλι που θα χρησιμεύσει ως κλειδί δωματίου και με το οποίο οι υπάλληλοί μας θα σας αναγνωρίζουν ως πελάτες με all-inclusive ή με ημιδιατροφή. Αυτό το βραχιόλι είναι το «διαβατήριό σας» σε όλα τα τμήματα μας. Δεν πρέπει να το αφαιρέσετε πριν από την αναχώρησή σας, τη στιγμή που κόβεται δεν είναι πλέον έγκυρο. Αυτό το βραχιόλι είναι υπό αλλεργικό και αδιάβροχο. Λάβετε υπόψη ότι την ημέρα της αναχώρησής σας, το βραχιόλι σας πρέπει να αφαιρεθεί από την ρεσεψιόν.

Σας παρακαλούμε να δείξετε πάντα το βραχιόλι σας σε όλα τα εστιατόρια και μπαρ πριν από την παραγγελία. Οι πελάτες με all inclusive μπορούν να παραγγείλουν μόνο ΕΝΑ ποτό κάθε φορά και κάθε μέλος της οικογένειας του, δεν είναι δυνατή η μαζική παραγγελία. Οι πελάτες με All Inclusive που προσφέρουν ποτά στους πελάτες με ημιδιατροφή, χρεώνονται.

Τηλέφωνο

Υποδοχή 0 και 6210 / Guest Relations Office 6112 / δωμάτιο σε δωμάτιο: 8 + αριθμός δωματίου (δωμάτια με α/β/γ/δ: Α=1/Β=2/Γ=3/Δ=4 Π.χ.: 236α = 82361)
Εσωτερική κλήση: 9

Αναχώρηση

Την ημέρα αναχώρησης παρακαλούμε αδειάστε το δωμάτιο σας έως τις 11:00 π.μ.

Εάν επιθυμείτε υπηρεσία αποσκευών την ημέρα αναχώρησής σας, ενημερώστε τη ρεσεψιόν μία ημέρα νωρίτερα.

Η επέκταση του δωματίου την ημέρα της αναχώρησης είναι δυνατή με επιπλέον χρέωση και μόνο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τη ρεσεψιόν μία ημέρα νωρίτερα.

Πρόγραμμα Διασκέδασης

Στην πισίνα και στην είσοδο του κεντρικού εστιατορίου θα βρείτε έναν πίνακα πληροφοριών με το καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων της διεθνούς ανιμασιόν και τη βραδινή ψυχαγωγία.

Guest Relations Office:

(Tel. 6112)
Δευτέρα – Πέμπτη: 09.00 π.μ – 14.00 μ.μ. & 14.30 – 15.30 μ.μ.
Σάββατο:12.30 – 20.00 μ.μ.

KID’S CLUB “Amaltheia”:

Το Kid’s Club “Amaltheia” βρίσκεται διπλά στο γήπεδο τέννις.  Θα βρείτε έναν πίνακα πληροφοριών με το πρόγραμμα δραστηριοτήτων στην είσοδο του κεντρικού εστιατορίου και μπροστά από το Club.  Σας παρακαλούμε να εγγραφείτε τα παιδιά σας από 4-12 ετών στην πρώτη επίσκεψη. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών είναι ευπρόσδεκτα εάν συνοδεύονται από γονέα.

Ξαπλώστρες & Ομπρέλες

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει περιορισμένο αριθμό ξαπλώστρες και ομπρέλες γύρω από τις πισίνες μας. Ήσυχα και σκιερά μέρη μπορούν επίσης να βρεθούν στο δάσος αλμυρικιού στην παραλία και στο ευρύχωρο πάρκο μας κάτω από τα δέντρα. Εάν θέλετε να έχετε ξαπλώστρα εκεί, επικοινωνήστε με το προσωπικό της πισίνας ανά πάσα στιγμή.

Lunch Baskets

*(μόνο για All Inclusive) Παραγγελίες έως τις 18:00 μ.μ. στη ρεσεψιόν μία μέρα νωρίτερα.

Πισίνα

Kαθημερινά 10.00 π.μ. – 18.00 μ.μ. Για λόγους ασφαλείας, η πισίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας και παρουσία του ναυαγοσώστη (10.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.). Οι οδηγίες του ναυαγοσώστη πρέπει να ακολουθούνται. Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά τους και δεν πρέπει να μένουν χωρίς επίβλεψη. Η χρήση των νεροτσουλήθρων επιτρέπεται μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας από 11.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. και 15.00 μ.μ. έως 17.00 μ.μ. ή / και μόνο κατά την παρουσία του ναυαγοσώστη. Η χρήση νεροτσουληθρών δεν επιτρέπεται σε παιδιά χωρίς γνώση κολύμβησης.

Το προσωπικό της πισίνας πρέπει να καθαρίσει το χώρο της πισίνας και την παραλία εγκαίρως από τις 6.30-9.00. Για να γίνει αυτό ομαλά, σας παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση τις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία πριν από τις 9.00πμ.

Το ξενοδοχείο δεν φερει καμμια  ευθύνη για χαμένες πετσέτες ή προσωπικά είδη. Για να αποφύγετε τραυματισμούς από σπασμένα γυαλιά στους χώρους της πισίνας, χρησιμοποιήστε μόνο τα πλαστικά ποτήρια από τα μπαρ για τα ποτά σας. Καθώς μπορούν να πλυθούν, επιστρέψτε τα στους υπαλλήλους μας.

Εστιατόρια

“ADONIS” κεντρικό εστιατόριο (Tel. 6220):

 • Πρωινό: 07:00 π.μ. – 10:00 π.μ.
 • Αργά πρωινό: 10.00 π.μ. – 10.30 π.μ.
 • Μεσημεριανό: 12.30 μ.μ. – 15.00 μ.μ.
 • Δείπνο: 18.45 μ.μ. – 21.30 μ.μ.

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ: Η ημιδιατροφή περιλαμβάνει πρωινό και δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο. Θα χρεωθούν ποτά, επιπλέον γεύματα και σνακ.

Εστιατόρια A la Carte

 • Al CaponeΙταλικό θεματικό εστιατόριο (Τηλ. 6239)                         19:00 – 22:30 μ.μ.
 • Ambrosia” παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα (Τηλ. 6260)                    19:00 – 22:30 μ.μ.
 • “Αβοκάντο” Εστιατόριο για χορτοφάγους (Τηλ.8803)                          19:00 – 22:30 μ.μ.
 • * Για τα εστιατόρια AlaCarte απαιτείται κράτηση τουλάχιστον 3 ημέρες πριν λόγο περιορισμένα  τραπέζια.

Εάν έχετε απορίες, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη δημοσίων Σχέσεων , από Δευτέρα – Πέμπτη: 09.00 π.μ – 14.00 μ.μ. & 14.30 – 15.30 μ.μ. και Σάββατο: 12.30 – 14.00 μ.μ. & 14.30 – 20.00 μ.μ.

Σας παρακαλούμε να εισέρχεστε  κατά την διάρκεια του Δείπνου ευπρεπώς ενδεδυμένοι στα εστιατόρια μας.

Υπηρεσία Δωματίου

Το δωμάτιό σας καθαρίζεται καθημερινά από το προσωπικό μας. Για ιδιαίτερες επιθυμίες σχετικά με τον καθαρισμό ή τεχνικά προβλήματα στο δωμάτιό σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη ρεσεψιόν. (Τηλ. 6210)

Πετσέτες μπάνιου:

Υποστηρίξτε τις προσπάθειές μας να διατηρήσουμε τη Μεσόγειο Θάλασσα καθαρή και την κατανάλωση νερού χαμηλή.

Εάν θέλετε να αλλάξετε τις πετσέτες χεριών και μπάνιου, τοποθετήστε τις στην μπανιέρα. Οι πετσέτες χεριών και μπάνιου που έχουν μείνει αλλού δεν θα αλλαχθούν.

 

Πετσέτες παραλίας:

Κατά την άφιξή σας θα παρέχονται πετσέτες θαλάσσης στο δωμάτιό σας.

Νέες πετσέτες είναι διαθέσιμες κατά την περίοδο πριν και μετά τη σεζόν στη ρεσεψιόν από τις 08:30-11:00 π.μ. και την υψηλή περίοδο στο περίπτερο δίπλα στις νεροτσουλήθρες 10.00-12.00 π.μ.

 

Spa & Wellness Center:

(Tel. 6280)                    10.00 π.μ. – 19.00 μ.μ.
Περιποιήσεις σπα και μασάζ μόνο μετά από συνεννόηση με το προσωπικό του Spa “Aegeo”.

Πληροφορίες για την Αφάλεια

Βρειτε τις οδηγίες ασφαλείας στο πίσω μέρος της πόρτας του δωματίου σας.

Σε περίπτωση ατυχήματος, το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη συμμόρφωση με τους παραπάνω κανόνες.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ

Οικολογικές δράσεις στο δωμάτιό σας για προστασία του περιβάλλοντος

Διαχείριση των αποβλήτων

 • Για το πλύσιμο των ρούχων σας παρέχουμε τσάντες στη ρεσεψιόν.
 • Καλάθια φρούτων χωρίς υλικό συσκευασίας.
 • Τα μπουκάλια κρασιού και μεταλλικού νερού που παρέχονται ως δώρο καλωσορίσματος είναι ανακυκλώσιμα.
 • Τα μερικώς χρησιμοποιημένα σαπούνια ανακυκλώνονται.
 • Διανομείς σαπουνιού στα μπάνια για την αποφυγή σπατάλης.
 • Χρήση συμπυκνωμένων προϊόντων καθαρισμού για μείωση των απορριμμάτων συσκευασίας.

Ηλεκτρισμός και Νερό

 • Γενικοί διακόπτες φώτων σε όλα τα υπνοδωμάτια.
 • Τα ντους και οι βρύσες είναι εξοπλισμένα με γλωττίδες μίξερ για να καταναλώνουν λιγότερο νερό.
 • Οι πετσέτες θα ανταλλάσσονται μόνο κατόπιν αιτήματος των επισκεπτών (βλ. πληροφορίες παρακάτω).
 • Τα κλινοσκεπάσματα αλλάζονται κάθε τρεις ημέρες ή κατόπιν αιτήματος.
 • Το προσωπικό ενημερώνεται για τα μέτρα εξοικονόμησης ρεύματος και νερού.

Διάφορα

 • Συμμορφωνια με αυστηρούς ελέγχους σχετικά με τη χρήση βιοαποδομήσιμων προϊόντων καθαρισμού με τους περιβαλλοντικούς και υγειονομικούς κανονισμούς.
 • Το ξενοδοχείο έχει βαφτεί με υδατοδιαλυτό και μη τοξικό χρώμα.
 • Ψυγεία χωρίς CFC σε όλα τα δωμάτια.

Μπορείτε να κάνετε τη διαμονή των διακοπών σας φιλική προς το περιβάλλον και να υποστηρίξετε την υπηρεσία δωματίου μας στα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος, τηρώντας τα ακόλουθα …

 • Μπορείτε να αφήσετε όλα τα μπουκάλια κρασιού, μεταλλικού νερού, μπύρας και χυμού στο δωμάτιό σας. Το προσωπικό θα τα συλλέξει για διαχωρισμό και ανακύκλωση.
 • Αφήστε τις χρησιμοποιημένες πλάκες σαπουνιού στο μπάνιο σας. Θα επιστραφούν στον κατασκευαστή και επίσης θα ανακυκλωθούν.
 • Χρησιμοποιήστε το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό στο βαθμό που θα σας προσφέρουν μια ευχάριστη διαμονή, αλλά παρακαλούμε μην το σπαταλήσετε. Βοηθήστε μας να λύσουμε το πρόβλημα των ελλείψεων νερού και ηλεκτρικού ρεύματος στην Κρήτη τους καλοκαιρινούς μήνες.
 • Μόλις ανακαλύψετε βρύσες που στάζουν, ηλεκτρικά προβλήματα κ.λπ. αναφέρετε το αμέσως στη ρεσεψιόν, ώστε αυτές οι ελλείψεις να διορθωθούν.
 • Εάν θέλετε να αλλάξετε τις πετσέτες χεριών και μπάνιου, τοποθετήστε τις στην μπανιέρα ή στο πάτωμα. Οι πετσέτες χεριών και μπάνιου που έχουν μείνει αλλού δεν θα αλλαχθούν.
 • Για τις αγορές σας και τις αγορές αναμνηστικών σας παρακαλούμε να αποφεύγετε τις πλαστικές σακούλες με κάθε αγορά σας. Συνιστούμε να πάρετε το σακίδιό σας ή να ξαναχρησιμοποιήσετε την πλαστική σακούλα των πρώτων σας αγορών. Εάν θέλετε, μπορούμε να σας προσφέρουμε τσάντες στη ρεσεψιόν για να τις πάρετε μαζί σας. Λάβετε υπόψη ότι κάθε πλαστική σακούλα χρειάζεται έως και 1000 χρόνια για να σαπίσει.