Cyan Hotels have taken all necessary measures against Covid-19. Read more

Χρήσιμες Πληροφορίες

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Apollonia Beach Resort & Spa για τις διακοπές σας. Η Διοίκηση και η ομάδα σας εύχονται ευχάριστες και αξέχαστες διακοπές.

Δημήτρης Αναστασιάδης | Διευθυντής ξενοδοχείου

Πληροφορίες 'Αφιξης από A-Ω

Άφιξη

Για την απολύμανση και τον άψογο  καθαρισμό  του δωματίου σας, το check in ξεκινά από τις 03:00 μ.μ.

Μπαρ

Οι πελάτες του all-inclusive λαμβάνουν καφέ και τοπικά ποτά από το μενού ποτών του all-inclusive και σνακ. Οι πελάτες με ημιδιατροφή επιλέγουν τα ποτά τους από τον κατάλογο a la carte με επιπλέον χρέωση.

Διατηρήστε την ελάχιστη απόσταση από τους άλλους επισκέπτες. Για νομικούς λόγους, οι μάσκες είναι υποχρεωτικές σε όλα τα μπαρ μας όσο είστε εκεί

 • “Ariadni” Lobby Bar
  (Tel 6240) 10.00 π.μ. – 01.00 π.μ.
  Σέρβις All Inclusive 10.00 π.μ. – 12.00 μ.μ.
 • “Artemis” OpenAir Disco
  19.30 μ.μ. – 23.30 μ.μ. (εάν ο καιρός το επιτρέπει)
 • AvraSnackBar (Tel. 6250)
  10.00 π.μ. – 06.00 μ.μ. ( εάν ο  καιρός το επιτρέπει, τελευταίες παραγγελίες έως τις 17:00 μ.μ.): Καφές, ποτά, σνακ και παγωτά (Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν υπάρχει self-service στο σνακ μπαρ)
  *Μεσημεριανό: 12.30 μ.μ. – 02.30 μ.μ.
  *Coffee Time: 16.00 μ.μ. – 17.00 μ.μ. Διάλειμμα για καφέ με κέικ και μπισκότα.
 • “Ammos” Καφενείον (Tel. 6232)
  11.00 π.μ. – 18.00 μ.μ. * Μπύρα, κρασί, αναψυκτικά, ούζο και ρακή (Ιούνιος-Σεπτέμβριος – εάν ο καιρός το επιτρέπει)
  * δωρεάν για όλους τους πελάτες All Inclusive
 • AphroditeDiscoBar (Tel. 6270) ανοιχτό 6 ημέρες την εβδομάδα τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο.

Παραλία

Το κολύμπι στη θάλασσα επιτρέπεται μόνο παρουσία του ναυαγοσώστη από τις 10.30 π.μ. έως τις 17.30 μ.μ. Οι οδηγίες των ναυαγοσωστών στην παραλία πρέπει να ακολουθούνται ή / και τις σημαίες που υποδεικνύουν τις συνθήκες για ασφαλή κολύμβηση (κίτρινο = κολύμπι με προσοχή, κόκκινο = κίνδυνος, δεν επιτρέπεται το κολύμπι). Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται το κολύμπι στην πισίνα ή στη θάλασσα μετά το φαγητό ή την κατανάλωση αλκοόλ. . Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά τους και δεν πρέπει να μένουν χωρίς επίβλεψη.

Βραχιόλι

Κατά την άφιξη, θα λάβετε ένα βραχιόλι που θα χρησιμεύσει ως κλειδί δωματίου και με το οποίο οι υπάλληλοί μας θα σας αναγνωρίζουν ως πελάτες με all-inclusive ή με ημιδιατροφή. Αυτό το βραχιόλι είναι το «διαβατήριό σας» σε όλα τα τμήματα μας. Δεν πρέπει να το αφαιρέσετε πριν από την αναχώρησή σας, τη στιγμή που κόβεται δεν είναι πλέον έγκυρο. Αυτό το βραχιόλι είναι υπό αλλεργικό και αδιάβροχο. Λάβετε υπόψη ότι την ημέρα της αναχώρησής σας, το βραχιόλι σας πρέπει να αφαιρεθεί από την ρεσεψιόν.

Σας παρακαλούμε να δείξετε πάντα το βραχιόλι σας σε όλα τα εστιατόρια και μπαρ πριν από την παραγγελία. Οι πελάτες με all inclusive μπορούν να παραγγείλουν μόνο ΕΝΑ ποτό κάθε φορά και κάθε μέλος της οικογένειας του, δεν είναι δυνατή η μαζική παραγγελία. Οι πελάτες με All Inclusive που προσφέρουν ποτά στους πελάτες με ημιδιατροφή, χρεώνονται.

Τηλέφωνο

Υποδοχή 0 και 6210 / Guest Relations Office 6112 και 6107 / δωμάτιο σε δωμάτιο: 8 + αριθμός δωματίου (δωμάτια με α/β/γ/δ: Α=1/Β=2/Γ=3/Δ=4 Π.χ.: 236α = 82361)
Εσωτερική κλήση: 9

Αναχώρηση

Την ημέρα αναχώρησης παρακαλούμε αδειάστε το δωμάτιο σας έως τις 11:00 π.μ. Εάν επιθυμείτε υπηρεσία αποσκευών την ημέρα αναχώρησής σας, ενημερώστε τη ρεσεψιόν μία ημέρα νωρίτερα. Σας παρακαλούμε να αφήσετε ανοιχτό το μπαλκόνι ή την πόρτα εισόδου όταν φύγετε από το δωμάτιο

Πρόγραμμα Διασκέδασης

Στην πισίνα και στην είσοδο του κεντρικού εστιατορίου θα βρείτε έναν πίνακα πληροφοριών με το καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων της διεθνούς ανιμασιόν και τη βραδινή ψυχαγωγία.

Guest Relations Office:

(Tel. 6112)
Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00 π.μ. 14.00 μ.μ. & 14,30 μ.μ. – 15.30 μ.μ.

KID’S CLUB “Amaltheia”:

Το Kid’s Club “Amaltheia” βρίσκεται διπλά στο γήπεδο τέννις.  Θα βρείτε έναν πίνακα πληροφοριών με το πρόγραμμα δραστηριοτήτων στην είσοδο του κεντρικού εστιατορίου και μπροστά από το Club. Το παιδικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κλαμπ των παιδιών. Σας παρακαλούμε να εγγραφείτε τα παιδιά σας από 4-12 ετών στην πρώτη επίσκεψη. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών είναι ευπρόσδεκτα εάν συνοδεύονται από γονέα.

Διατηρήστε την ελάχιστη απόσταση από τους άλλους επισκέπτες. Για νομικούς λόγους, οι μάσκες είναι υποχρεωτικές στο Kid’s club όσο είστε εκεί και για τα παιδιά άνω 4 χρωνών.

Ξαπλώστρες & Ομπρέλες

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει περιορισμένο αριθμό ξαπλώστρες και ομπρέλες γύρω από τις πισίνες μας. Ήσυχα και σκιερά μέρη μπορούν επίσης να βρεθούν στο δάσος αλμυρικιού στην παραλία και στο ευρύχωρο πάρκο μας κάτω από τα δέντρα. Εάν θέλετε να έχετε ξαπλώστρα εκεί, επικοινωνήστε με το προσωπικό της πισίνας ανά πάσα στιγμή. Λόγω των κανονισμών, είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρηθεί η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των ξαπλώστρων.

Μασκες

Οι μάσκες είναι υποχρεωτικές σε ολόκληρο το ξενοδοχείο, τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Lunch Baskets

*(μόνο για All Inclusive) Παραγγελίες έως τις 18:00 μ.μ. στη ρεσεψιόν μία μέρα νωρίτερα.

Πισίνα

Kαθημερινά 10.00 π.μ. – 17.30 μ.μ. Για λόγους ασφαλείας, η πισίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας και παρουσία του ναυαγοσώστη (10.00 π.μ. – 19.00 μ.μ.). Οι οδηγίες του ναυαγοσώστη πρέπει να ακολουθούνται. Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά τους και δεν πρέπει να μένουν χωρίς επίβλεψη. Η χρήση των νεροτσουλήθρων επιτρέπεται μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας από 10.00 π.μ. έως 12.00 π.μ. και 15.00 μ.μ. έως 17.30 μ.μ. ή / και μόνο κατά την παρουσία του ναυαγοσώστη. Η χρήση νεροτσουληθρών δεν επιτρέπεται σε παιδιά χωρίς γνώση κολύμβησης.

Το προσωπικό της πισίνας πρέπει να καθαρίσει το χώρο της πισίνας και την παραλία εγκαίρως από τις 6.30-8.30. Για να γίνει αυτό ομαλά, σας παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση τις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία πριν από τις 8.30πμ.

Το ξενοδοχείο δεν φερει καμμια  ευθύνη για χαμένες πετσέτες ή προσωπικά είδη. Για να αποφύγετε τραυματισμούς από σπασμένα γυαλιά στους χώρους της πισίνας, χρησιμοποιήστε μόνο τα πλαστικά ποτήρια από τα μπαρ για τα ποτά σας. Καθώς μπορούν να πλυθούν, επιστρέψτε τα στους υπαλλήλους μας.

Εστιατόρια

“APHRODITE” κεντρικό εστιατόριο (Tel. 6220):

 • Πρωινό: 07:00 π.μ. – 10:00 π.μ.
 • Αργά πρωινό: 10.00 π.μ. – 10.30 π.μ.
 • Μεσημεριανό: 12.30 μ.μ. – 03.00 μ.μ.
 • Δείπνο: 06.30 μ.μ. – 10.30 μ.μ.

Στον μπουφέ μας, το προσωπικό μας θα σας συγκεντρώσει  τα πιάτα που επιλέξατε, δεν επιτρέπεται η αυτοεξυπηρέτηση. Διατηρήστε την ελάχιστη απόσταση από τους άλλους πελάτες. Για  λόγους  ασφαλείας, οι πελάτες από διαφορετικά δωμάτια δεν επιτρέπεται να κάθονται σε ένα τραπέζι, εκτός εάν είναι μέλη της οικογένειας. Οι υπάλληλοί μας θα σερβίρουν τα ποτά σας στο τραπέζι.

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ: Η ημιδιατροφή περιλαμβάνει πρωινό και δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο. Θα χρεωθούν ποτά, επιπλέον γεύματα και σνακ.

Εστιατόρια A la Carte

 • Al CaponeΙταλικό θεματικό εστιατόριο (Τηλ. 6239)                         07:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.
 • Ambrosia” παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα (Τηλ. 6260)                    07:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.
 • “Αβοκάντο” Εστιατόριο για χορτοφάγους (Τηλ.8803)                          07:00 – 11:00 μ.μ.
 • * Για τα εστιατόρια AlaCarte απαιτείται κράτηση τουλάχιστον 3 ημέρες πριν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ LINK  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE. Εάν έχετε απορίες, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη δημοσίων Σχέσεων , από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 π.μ. έως τις 12:00 π.μ. στο γυάλινο τραπέζι απέναντι από τη ρεσεψιόν.

Κράτηση online

Σας παρακαλούμε να εισέρχεστε  κατά την διάρκεια του Δείπνου ευπρεπώς ενδεδυμένοι στα εστιατόρια μας.

Υπηρεσία Δωματίου

Το δωμάτιό σας καθαρίζεται καθημερινά από το προσωπικό μας. Για ιδιαίτερες επιθυμίες σχετικά με τον καθαρισμό ή τεχνικά προβλήματα στο δωμάτιό σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη ρεσεψιόν. (Τηλ. 6210)

Spa & Wellness Center:

(Tel. 6280)                    10.00 π.μ. – 19.00 μ.μ.
Περιποιήσεις σπα και μασάζ μόνο μετά από συνεννόηση με το προσωπικό του Spa “Aegeo”. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το γυμναστήριο, η πισίνα και οι σάουνες είναι κλειστά λόγω των υγειονομικών κανονισμών της ελληνικής κυβέρνησης.

Πληροφορίες για την Αφάλεια

Βρειτε τις οδηγίες ασφαλείας στο πίσω μέρος της πόρτας του δωματίου σας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα μας κατά του Covid-19 μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας apollonia.gr.

Σε περίπτωση ατυχήματος, το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη συμμόρφωση με τους παραπάνω κανόνες.

error: Content is protected !!